• REGISTRACIJA

ŽUPANJSKA POSAVINA -POZIV ZA POMOĆ

USPDR“Delta“Županja želi Vas izvijestiti da operativni Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije zatražio pomoć u sanaciji poplavljenih područja Istočne Slavonije te Vas ovim putem molimo za pomoć koja im je potrebna u ljudskim resursima.

Trenutno postoji mogućnost da bi se krenulo u obavljanje tj.čišćenje poplavljenih sela Gunja,Račinovci,Đurići i Rajevo selo.

Zbog opasnosti od onečišćenog područja,molimo sve udruge specijalne policije koje se žele odazvati i pomoći na saniranju terena da obavezno upoznaju članstvo koje se želi uključiti da isti moraju biti u potpunosti zdravi i da nisu sklone raznim alergijama od uboda insekata,neugodnih mirisa itd.Sa sobom je potrebno ponijeti gumene čizme,pribor za osobnu higijenu,odjeća za šest dana,vreća za spavanje i druge osobne stvari kako je navedeno za rad na terenu u trajanju šest dana.

Za sve obavijesti nazvati : 

IVICA TANJIĆ  - 098 / 971 8038

ZORAN MARAS  - 098 / 730 245

 

 

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasnickih prava te prava trećih osoba.