• REGISTRACIJA

PORUKA MILANOVIĆU : JOŠ NIJE KASNO ALI JE HITNO !

 

Poruka Milanoviću – Još nije kasno, ali je hitno!
Na prosvjednom skupu stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida okuplja se sve više i više branitelja i građana, priključuju se i sindikati, udruge civilnoga društva. Premda skup nije najavljivan, očito je da je nepravda i ponižavanje ljudskoga dostojanstva u Republici Hrvatskoj (od neimaštine, gubljenja radnih mjesta, odlaska mladih u inozemstvo, lažne statistike, blokiranih računa, selektivnih podizanja optužnica protiv gospodarskog kriminala, te niza drugih problema) prelilo čašu. Kako se čuje na skupu – dosta je oligarhije i lažnih obećanja!!!
Prosvjedu daju podršku udruge branitelja proistekle iz Domovinskoga rata koji pristižu sa svih strana.
Tako su uputili i branitelji iz Slavonije, Dalmacije, Istre, Zagorja. „Dosta je ponižavanja hrvatskih branitelja, posebno Hrvatskih ratnih vojnih invalida“, izjavio je predsjednik Zbora gardijskih brigada Ante Deur u pružanju podrške prosvjedima stopostotnih invalida u njihovim zahtjevima za smjenom ministra branitelja Predraga Matića i njegovih najbližih suradnika. „Da je HTV prenio ispravno zahtjev Hrvatskih branitelja s Prve konvencije koja je održana u koncertnoj dvorani Lisinski, drukčije bi bilo, jer bi predsjednik Vlade bio upoznat s činjeničnim stanjem.

 

Zato smo uz svoje prijatelje i kolege Hrvatske ratne vojne invalide koji upućuju predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću zahtjev za hitnu smjenu ministra Matića. Hrvatski ratni vojni invalidi, a i svi hrvatski branitelji nisu zaslužili poniženja koja proživljavaju pod vodstvom aktualnoga ministra branitelja, a čemu mu pomažu i mediji, osobito HRT“.  Deur je istaknuo da još nije kasno, ali je hitno smijeniti one koji ne rade svoj posao u interesu hrvatskih branitelja i građana! 

 

 

Preuzeto sa : Braniteljskog portala

 

 

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasnickih prava te prava trećih osoba.